[NEW] Get a Better Website, Buy the Seekers Theme for Just $19 - [GET IT NOW]
Jump to content

itseasy21

Pro Member
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About itseasy21

  • Rank
    Senior Member
  1. Thanks its fixed now. Any tip on how to fix the issue if it happens in future ?
  2. Hello, I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further? Thank you.
  3. Done, All Running cron from that account are killed.
  4. In Reference to my FB Post: https://www.facebook.com/groups/rankmathseopluginwordpress/permalink/274325996773067/ Weird #Bug, Since Last 5 Days Search Console is Stuck at Fetching Status, yet no data is fetched... Any way to force update it or clear that fetching status and manually re-fetch? PS: On the Latest Version.. Already Tried Reinstalling and Re-auth Google Search Console & Nothing is in Error Log I've provided the site URL and Login account so you can check.
  5. itseasy21

    [Rank Math SEO Plugin] Compatability with WP-Review

    Yes, you are right about first point. But i don't understand how counting the text in it can cause any issue, even it did, can a setting be added to enable/disable counting that text ? Just copy a youtube link into the wp post body and press enter and it automatically converts to a youtube embed, that's what I'm using here.
  6. itseasy21

    [Rank Math SEO Plugin] Compatability with WP-Review

    The issue still persist after the Latest Update, The review text is not being counted in the overall length of the post, also any images, link in it are not analysed. (WP Review Pro) even though i am using youtube video in post body, still getting this error: You are not using rich media like images or videos.
  7. I would request the developers to make the plugin compatible with WP Review ( https://mythemeshop.com/plugins/wp-review-pro/ ) . I am using that plugin to add reviews to my site ( https://icoolmoviez.com/ ) with the target keywords in the review itself, and images,links in that too, but plugin doesn't count them while analyzing. Error #2: even though i am using youtube video in post body, still getting this error: You are not using rich media like images or videos. Please work on this on urgent basis . Thanks
  8. Updated the image with recommended size and issue is solved. Thanks a lot for the help
  9. Hello, I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further? Thank you.
  10. OpenGraph Meta is incomplete(missing image, link etc) when using Custom Homepage, all settings are correct as per the setup doc.
×