Check our WordPress 101 & 201 FREE Video Tutorials here
Jump to content

troy422

Pro Member
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About troy422

  • Rank
    Senior Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. That seems a little taxing. Is there plans to make a robots update in the future to solve the Twitterbot issue?
  2. Oh, I still need help and you highlighted my last problem area. What other methods would work instead of allowing access to WP-Content. Ideally, I wouldn't have to do that. But, for some reason Rank Math as it is setup (even by the Guide) is blocked Twitter from picking up the image information to generate a proper Twitter card. Any help is appreciated, as I would really like to having something better than my temporary fix.
  3. I might have fixed this issue, but it raised about 900 more questions for me. After working with my team, we figured out that after dumping Yoast for RankMath, we lost the direct ability to control our Robots.txt file. Naturally, we didn't think it was an issue. Turns out it was, as I had to hunt down what happened to my Robots.txt file. I still can't find it via FTP, but I did go through RankMath's SEO settings to edit Robots.txt and that's where I'm confused. After editing robots, will I have other issues? I just want to make sure I didn't compromise my security to get my images across. But, it worked. Here's what I had to add to Robots.txt to get Twitter to recognize my images. User-agent: Twitterbot Disallow: * Allow: /wp-content/uploads/* My question remains, will this cause issues for me within Robots.txt inside of RankMath's SEO settings? Basically, I just want to make sure I didn't mess anything up. So, MAIN PROBLEM seemingly solved. Now, I just want to make sure I solved it the right way.
  4. Hi! I've been running around like crazy, but I got a few things solved. 1) Varnish Cache plugin was preventing the Activation. Got that solved. 2) Ran a test post with the new update and THE PROBLEM REMAINS. No featured image goes over to Twitter. Featured images go over to other social platforms.
  5. Yeah, I was coming back in to say that. I downloaded the new version, installed it and now it won't activate.
  6. Ok! I updated the settings for the login and you should be able to install/delete the plugins.
  7. Cool! Yeah. I don't know if it's a version hiccup or whatever. I had you set to author and my other authors can edit. Do I need to beef up your access role?
  8. Let me know if you need me to do anything else on my side. I'm hoping to get this resolved ASAP.
  9. But, here's the thing. Since I did the update on the 6th. Nothing goes over to Twitter. I can add it, not add it, dream up an image in my head, whatever and nothing happens. Even if I do add it and try a different way to send it over, nothing happens.
  10. It has been set since it went live.
  11. I have you set to Author, so you should be able to edit. Let me look into the single post settings. Not sure how they would have changed between updates.
  12. Hello, I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further? Thank you.
×