vadakkus

[WP Subscribe] "Undefined Index" Notices

4 posts in this topic

Hi, when I install WP-Subscribe on a sidebar, the form does appear but is preceded by a string of warning notices:

Notice: Undefined index: background_color in <path>/wp-content/plugins/wp-subscribe/includes/wps-helpers.php on line 113

The other undefined indices are:

title_color
text_color 
field_background_color
field_text_color
button_background_color
button_text_color
text_color
footer_text_color

Is this a problem with the plugin or the theme, or something else? Please help

~vadakkus

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

Thank you for contacting MyThemeShop and sorry for the issue you are facing.

You need to try deactivating all your plugins, install WP Subscribe widget plugin to see if that is working fine or not?

After that, you can activate all other plugins for your site.

Hope that helps.

Thank you.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jitendraa,

Thanks for the reply. I deactivated all plugins, then reactivated WP-Subscribe and found that the issue was still there. I then reistalled the plugin, and the issue is still there.

Please help

Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

Sorry for the issue you are facing.

Please share your login details in the "Sensitive Data" section by editing your first post on this thread and following instructions as shown in the screenshot below and we will take a look:
http://take.ms/msXxi

Please make a reply once you update the details, so we get notified.

Looking forward to helping you. Thank you.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.